Skydda till smartphone

Att ha en smartphone är dyrt. Det kostar en massa pengar att köpa den, och det sista man vill är att den ska gå sönder. Därför är det dum att inte skydda den med ett skal. Det är en billig försäkring till en otroligt dyr produkt.

Genom att köpa ett mobilskal skyddar du din telefon till ett litet pris. Att ha en försäkring kostar en massa pengar, och även om du har en hemförsäkring med drulle, så kostar självrisken ofta 1500kr. Det är ett enkelt sätt att slippa kasta dessa pengar, speciellt om du är lite klumpig av dig. Så kolla vilken mobil du har och beställ hem ett mobilskal som passar din mobil, så slipper du kasta pengarna i sjön.

Du kan dessutom passa på att köpa ett litet snyggare skal, så du både skyddar din mobil och håller den snygg och fräsch. Enkelt sätt att få lite mer liv i din telefon. Många vill byta sin telefon för de är less eller uttråkad, och en nytt mobilskal kan motverka den känslan. Billigt och bra! Klicka dig vidare här för att läsa mer och beställa hem ditt nya mobilskal. Se bara till att du beställer till din modell!