Tillbehör till din Apple TV

Om du precis köpt en Apple TV och funderar på hur du kan optimera tittarupplevelsen på bästa sätt finns en del tillbehör som kan hjälpa till med detta.

Uppgradera fjärrkontroll

Att uppgradera fjärrkontrollen kan definitivt underlätta när du ska använda din Apple TV. Den senaste fjärrkontrollen från Apple är Siri Remote 2nd Generation. Du hittar det du söker efter med hjälp av röststyrning eller med en exakt pekplatta. Apple TV ansluter till fjärrkontrollen via Bluetooth och laddning sker genom USB eller med nätadapter.

Skal till Apple TV

Om du vill skydda din Apple TV lite extra finns skyddande skal. Dessa har uttag för att viktiga portar. Det finns varianter med sugproppar på undersidan som gör att den står stabilt på underlaget. Olika varianter kan köpas online hos iPhonebutiken. En bonus är att skalen finns i olika färger och går att matcha med inredningen.

Prenumeration hos Apple Arcade

En prenumerationstjänst som Apple lanserade för ett par år sedan och som ger dig tillgång till över 200 olika spel. I tjänsten ingår spel på olika enheter och såklart även på Apple TV och det kostar bara dryga femtiolappen i månaden. Du kan spela obegränsat och ingen av spelen har köp inuti appen utan allting ingår i grundkostnaden.