Internet en stor framgång

Även Internet är något som i alla fall en del minnas tillbaka på och se hur utvecklingen snabbt har gått framåt. Från ett segt 14 400 bps modem till dagens snabba bredbands uppkoppling är något som verkligen har gått med raketfart om man tänker efter.

Idag så är de mobila uppkopplingarna betydligt snabbare än vad dåtidens uppkopplingar via modem var. Nu går vi in i en ny era med 5G trådlös uppkoppling och frågan är om vi behöver någon annan uppkoppling för privat bruk? Det är konstigt men det känns som mycket vill ha mer och det kan kännas igen när det byttes från ett 14.4 modem upp till ett 56.6 eller för att inte tala om när ADSL kom. Det var en revolution i hastighet för den privata surfen. Då kunde man börja strömma musik och filmer i hyfsad kvalité.

Idag så kan vi titta och lyssna på musik i väldigt hög kvalité. En film i HD är inga problem att titta på med ett bra bredband till din bostad. Även TV-kanaler kan ses genom dessa uppkopplingar och du kan pausa mitt i en nyhetssändning för att återkomma efter ett tag för att fortsätta ditt tittande. Möjligheterna med dagens Internet är enorma och då är det inte färdigutvecklat på långa vägar. På denna sajt så kommer vi att skriva om de nyheterna som kommer om Radio, TV och Internet. Ni är välkomna tillbaka och läsa våra kommande artiklar.