Laga din trasiga iPhone

Att köpa en ny iPhone är oftast en ganska stor investering. De goda nyheterna är att en iPhone troligtvis kommer att ha längre livslängd än en del andra billigare mobiler. Även om skärmen har gått sönder eller batterihälsan blivit låg, behöver det inte vara en anledning att kassera och skaffa ny mobil. Det går alldeles utmärkt att reparera din iPhone.

När olyckan är framme

Alla har vi nog tappat vår mobil några gånger. Det är ju förmodligen den pryl du använder allra mest varje dag, och hur försiktig du än är kommer den nog att ramla i marken då och då. Har du otur kan skärmen bli riktigt sprucken, vilket kan kännas extra jobbigt om mobilen är ny.

Reparera din iPhone

Behöver du laga skärmen eller andra delar av din iPhone, som till exempel baksidan eller byta batteriet är det bäst att låta en erfaren reparatör sköta det. Då riskerar du inte att själv skada mobilen när du försöker laga den. Ett skärmbyte tar inte lång tid, och är oftast billigare för äldre modeller. Även batteribyten går snabbt, och kan förbättra batterilängden betydligt. Att batteriet tar slut snabbt kanske var anledningen till att du funderade på att byta mobil från första början.